Coaching

Hvad gør vi i vores liv? Hvornår lytter vi til vores intuition og indskydelse og gør det, vi fornemmer er rigtigt og som måske er nyt, ukendt og et felt, hvor du ingen erfaring har? Og hvad afgør, om vi gør noget eller blot tænker, at når det nu ikke kan være perfekt, så afholder jeg mig fra at gøre noget?
Hvis ikke vi gør noget i disse situationer, vil vi ikke få erfaringer og viden om, hvorvidt vi mestrer denne situation. Hvis vi gør noget i disse situationer, vil vi få erfaringer og viden om, hvorvidt og hvordan vi mestrer denne situation. Og det vil have skabt et udgangspunkt for det næste skridt vi tager.

Jeg husker dengang jeg for snart 15 år siden havde sagt mit job op og besluttet mig for at blive selvstændig. Ikke så meget fordi jeg præcist vidste, hvad jeg ville eller havde bygget noget som helst op. Det var primært fordi, jeg ikke kunne finde ud af noget som helst andet. Men jeg havde absolut ingen kunder. Ingen ordrer. Ingenting. Da jeg så hørte om en stor messe og konference i Bella Centret i København med fokus på noget af det, jeg gerne ville, og hvor Steven Covey bla blev transmitteret fra, ringede jeg derover. Jeg kom til at tale med en sekretær og forklarede hende at jeg var en arbejdsløs iværksætter fra Hirtshals, der så gerne ville høre det med Steven Covey og deltage i den ledelseskonference som varede en dag. Men at jeg ikke havde kr. 8.000 til at betale for min deltagelse. Derfor ville jeg høre, om de mon gav rabat til sådan en som mig. Hun lød overrasket og lidt irriteret, og svarede at hun var nødt til at spørge direktøren og ville vende tilbage dagen efter.

Hun ringede næste dag og kunne blot sige, at der ikke var nogen rabatordninger eller afslag i prisen ligegyldigt om man var arbejdsløs iværksætter fra Hirtshals. Og iøvrigt havde de meget travlt. Hm.. Nå! Og så kunne jeg jo stoppe her. Men jeg kunne simpelthen ikke få det ud af hovedet: tænk hvis jeg kunne komme derover og måske møde nogen, der ville noget med mig. Næste dag ringede jeg igen til sekretæren og spurgte, om hun mon troede, at jeg kunne lave en byttehandel med dem og arbejde for dem på messen og konferencen og så få rabat på min deltagelse på konferencen. Hun ville spørge direktøren og vende tilbage. Og næste dag ringede hun igen og svarede, at de faktisk godt kunne bruge min arbejdskraft. Så hvis jeg ville arbejde to dage på messegulvet for dem og registrere deltagerne ved indgangen, kunne jeg komme gratis ind på ledelseskonferencen.

Og således gik det til, at jeg kom gratis ind på en konference, som jeg brændte for at deltage i. Og der på trappen derovre mødte jeg en fra en faglig organisation, der senere købte en stor ydelse af mig. Og dette blev begyndelsen på min rejse ind i en helt ny og ukendt verden, hvor jeg ingen erfaring eller viden havde om, hvordan man gør. Men ved at gøre det, jeg kunne, fik jeg erobret mit territorium – og det blev begyndelsen på min virksomhed baseret på coaching: At få mennesker til at realisere deres potentiale.