Alt er muligt – og om lidt kommer dronningen på besøg

Du skal tro på, at alt er muligt
Jeg er sådan et menneske, der altid har været optaget af, hvordan jeg kunne skabe succes i mit liv. Fra at jeg var ganske lille og legede, at dronningen kom på besøg på mit værelse og derfor var nødt til at flytte rundt på alt muligt for at hun skulle føle sig velkommen til, da jeg blev ældre, at det var tv, der kom og lavede et program med mig. Men det skete aldrig i virkeligheden – det var bare noget, jeg forestillede mig. Måske har jeg bare altid været lidt drømmende og naiv – og troet, at alt er muligt. Den tro har jeg stadig. Ikke kun for mig selv, men også på vegne af andre mennesker. For jeg har samarbejdet med så mange fuldstændig fantastiske mennesker om, at de kommer derhen, hvor de virkelig mærker, hvad der er formålet med deres liv. Og det giver så meget mening, når man ved, at det er den rigtige vej, man er på. Mange mennesker er søgende mennesker – og mange uforløste. Som om der er en energi indeni, der arbejder og vil noget mere end det liv, som de måske lever. Derfor er det vigtigt, at du forholder dig til dit liv – og hvad det er, at du i virkeligheden gerne vil. For tænk hvis du bare skal nøjes med et liv, som er nogenlunde okay – eller som måske er slid og slæb, og hvor du ikke tør at bryde ud af det, fordi du ved, hvad du har og ikke hvad du måske får.

Tænk de tanker, der bygger dig op
Tænk! Vi kan faktisk selv vælge, hvad det er, vi vil. Det, vi tænker, er også det, der manifesterer sig. Vi kan vælge, at uanset hvor besværlig, konfliktfyldt eller udfordrende vores livssituation er, at vende den til noget, vi kan bruge positivt. Vi kan danse lige her og nu. Vi kan løbe ud i verden og plukke blomster og forære dem til vores nabo. Vi kan skrive et postkort til en gammel ven, som vi ikke har haft kontakt med i årevis. Vi kan springe i havet og svømme som en fri fisk. Vi kan klæde os ud og synge i vilden sky. Vi kan omfavne den næste vi møder på vores vej. Vi kan sidde ganske stille og se sommerfuglen flyve fra den ene blomst til den næste. Vi kan være optaget af solen, der står op eller gå ned. Vi kan betragte verden på rulleskøjter. Vi kan opsøge mulighederne og gøre noget lige her og nu. Vi kan fuldstændig selv bestemme, hvad vi vil uanset, om de vilkår, vi står i lige nu, er ganske besværlige. Det betyder ikke, at vi ikke skal være der, hvor vi er, men jo mere vi kan tage imod det, der kommer, med et åbent sind og med en lyst til at bruge denne energi positivt, i jo højere grad kan vi skabe det liv, vi drømmer om og brænder for.

Elsk dine udfordringer
Der har været mange udfordringer på min vej, og jeg har ofte haft lyst til at løbe skrigende bort og bare gemme mig et sted indtil, at det gik over. Men det løser naturligvis ikke noget – måske lige på den korte bane, men aldrig i det lange løb. Nej, det handler om at tage udfordringen op og vende den til en mulighed i dit liv for, at du kan vokse og erobre endnu mere af dit eget territorium. Det er nemlig ofte således, at det er, når vi skal udvide vores felt og bevæge os i en anden retning. Og det er måske netop denne følelse af noget uvant og ukendt, der gør, at vi kan opleve os selv lidt som en elefant i et glasbur: “Vi ved ikke helt, hvor vi skal tage fat – og hvad vi skal gøre og hvordan”. Men alt er godt – for ingen er begyndt på noget nyt uden, at de har været nødt til at tage det første skridt og få erfaringen med det nye. Som Richard Branson der startede med at sælge lp´er på en trækasse på Oxford Street i London og pjækkede fra skole. Det gør ikke noget, hvis ikke det lykkes første gang – sådan er det bare, når vi skal gøre noget nyt. Derfor skal vi vende det og elske vores udfordringer, fordi det er dem, der får os til at flytte os ud af nye, ukendte stier. Det kan føles som om, at det ind imellem gør lidt ondt – og ikke opleves rart. Sådan er det bare, når vi udvider os.

Flow kommer efter kaos
Vi kan alle have et indre ønske om at opleve flow og overgive os til en verden fyldt med lykke, glæde og kærlighed, som aldrig forandrer sig. Men sådan er livet ikke indrettet. Efter en samler kommer en spreder. Det vil sige, at vi altid oplever modsætninger – og at livet hele tiden forandrer sig. Der er aldrig noget, der er for bestandigt. Alting flytter sig hele tiden og er bevægeligt. Vores opgave som menneske må være at flytte os med og tage de udfordringer, vi møder, som et tegn på, at nye ting er på vej ind i vores liv og klar til at blive manifesteret. For er det kaos, der er i vores liv lige nu, så kan du godt regne med, at det ændrer sig lige om lidt igen til flow, lethed og en strøm af energi, hvor alting lykkes. Kaos varer aldrig evigt. Du vil ikke være ked af det og trist hele dit liv. Du vil ikke bo det samme sted hele dit liv. Du vil ikke se verden gennem de samme øjne hele dit liv. Du står aldrig stille, men flytter dig hele tiden selvom det måske nogle gange kan føles som et skridt frem og to tilbage. Tag det, der kommer, for hvad det er – registrer det, men tag det ikke ind som noget, der skal vælte dit liv eller ryste dig. Du kan alt, hvad du vil – og du skal bare fortsætte ud af den vej. Alting er flygtigt og umiddelbart. Det er, som det er – uanset om dronningen kommer eller ej. Og du kan vælge, om du tror på, at alt er muligt – eller du tror på, at intet er. Det er dit valg – og det, du vælger, vælger også dig. Så vælg det, der gør dig stor og mægtig og prægtig – og opfylder det største i dig og for dig. Go for it!