Afprøv dig selv

citation
Hvis du sigter efter månen og ikke rammer den, vil du alligevel havne et sted mellem stjernerne.
Kinesisk ordsprog
I alle mine workshops, kurser, konferencer, forløb og individuelle sessioner bringer jeg de metoder og værktøjer i spil, der får mennesker til at styrke deres handlekraft. Derfor arbejder jeg med forudsætningerne for det at gøre noget – det vil sige, hvad er det, der bestemmer, hvad vi gør i vores liv. Hvis vi vil påvirke disse forudsætninger, må vi nødvendigvis gør noget andet, end det vi plejer at gøre. Jeg har derfor udviklet forskellige metoder og værktøjer, som du både kan afprøve på denne side og købe direkte i min shop.

citation

Coaching Kick
Coaching kick tager udgangspunkt i et vejledningskort, som jeg bruger, når jeg coacher. Det er et grafisk visuelt kort, som fokuserer på de punkter, der er væsentlige at få italesat og skærpet i dit liv, hvis du ønsker at skabe forandringer i sit liv. Du udfylder kortet ved at besvare de spørgsmål, jeg stiller. Det skaber refleksion og åbner nye muligheder for dig.

Hvis du ønsker at få konkret feedback på det, kan du købe dette i min shop her.

Benspændskort
Træk et benspænd og bryd en vane. Det kan du gøre direkte på sitet. Herved får du mulighed for at tænke ud af boksen og udfordre dig selv til at gøre noget andet, end det du plejer at gøre.

Der er udviklet 100 benspændskort, som du både kan trække på hjemmesiden og købe som en pakke i min shop her.

Refleksionskort
Træk et spørgsmål og få energi til handling. Refleksionskortene er en måde at skærpe din opmærksomhed og frigøre energi til at gå efter det, du drømmer om. Når du begynder at forholde dig til konkrete områder af dit liv, giver du også disse områder energi – og på denne måde kan du aktivere dette felt.

Der er udviklet 100 refleksionskort, som du både kan trække på hjemmesiden og købe som en pakke i min shop her.

Postkort
Hvis du gerne vil manifeste det, du drømmer om og brænder for, er et postkort en måde at fastholde det, du gerne vil.

Læs mere om mulighederne ved at skrive et postkort, som sendes til dig selv om 40 dage hereller køb det direkte i min shop her.