Coaching Kick

citation
Den længste rejse mod friheden er rejsen indad.
Dag Hammerskjöld

vejledningskortUdfyld et handlingskort, få et coaching kick og få hjælp til det du brænder for i dit liv!

Coaching kick tager udgangspunkt i et handlingskort, som jeg bruger, når jeg coacher. Det er et grafisk visuelt skema, som fokuserer på de punkter, der er væsentlige at få italesat og skærpet i en dialog med et menneske, der ønsker at skabe forandringer i sit liv.

Når du står i en situation i dit liv, hvor du har brug for overblik og at få konkret sparring på, hvad det er, du skal gøre, hvad du skal være opmærksom på – og hvad det er, der er i spil, kan du udfylde mit handlingskort.

Du kan udfylde kortet ved at besvare de spørgsmål, jeg stiller. Det vil skabe refleksion og åbne nye muligheder for dig.

Hvis du ønsker at få konkret feedback på det, kan du købe dette i min shop.

Kortet fokuserer på de punkter, der er væsentlige at få italesat og skærpet, når du ønsker at skabe forandringer i dit liv. Du udfylder kortet ved at besvare de spørgsmål, jeg stiller. Det vil skabe refleksion og åbne nye muligheder for dig. Herefter tilføjer du det til din kurv i shoppen, og du vil inden for 3-5 arbejdsdage modtage konkret skriftlig feedback på din situation fra mig, hvor jeg skriver et fyldestgørende svar, som kan give dig overblik, fornyet energi og en idé af, hvad du skal være opmærksom på – og hvordan du kan komme videre i dit liv. Såfremt du ønsker det, giver jeg også konkrete idéer til, hvad du kan gøre for at komme videre.

Udfyld og køb handlingskortet her!