Skriv et postkort til dig selv

citation
Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness, that most frightens us. We ask ourselves, who am I to be brilliant, gorgeous, talented and fabulous?Actually, who are you not to be?
Marianne Williamson
Hvis du gerne vil manifestere det, du drømmer om og brænder for, er et postkort en måde at fastholde det, du gerne vil.

Postkort i mørk grå, med de 6 sten
Postkort i lys grå, med de 6 sten
Postkort i rosa, med de 6 sten

Du skriver et postkort til dig selv med det, du gerne vil have til at ske i dit liv og gerne hvornår og konkret hvad. Så sender jeg postkortet til dig om 40 dage, hvilket er den periode, der går, før du har glemt, hvad du har skrevet.

Skærp din opmærksomhed og fasthold fokus på det, du brænder for ved at sende et postkort til dig selv – eller giv det som en gave til en ven.

I mere end 15 år har jeg brugt det med at sende postkort til folk. De får et postkort ved afslutningen af et kursus, en workshop eller konference og udfylder med det, de brænder for og drømmer om – gerne med hvornår det skal ske og konkret hvad.

Igennem årene har jeg fået masser af tilbagemeldinger på, hvad der er sket med det, der blev skrevet på postkortet. En gang var jeg i Nordjylland ved en turistforening og lavede en workshop for ca. 100 medlemmer af foreningen. En ældre herre skrev på postkortet, at han gerne ville etablere et kulturhus. To år senere ved receptionen af kulturhuset, stod han med postkortet i hånden og fortalte, at dette postkort havde haft en finger med i spillet.

Skriv og køb postkortet her!