Blog

I min blog skriver jeg alt det, der optager mig. Det er emner om, hvordan du får ting til at ske i dit liv – både som privat person og som professionel rådgiver, vejleder, coach, konsulent eller underviser.

individuel-coaching
candidate5
candidate2

Jeg har hele mit liv været drevet af at søge at forstå ting og finde ud af, hvordan de hænger sammen. Det er min nysgerrighed efter at vide, hvad der er på den anden side af bjerget, der får mig til at gå videre. For ofte tør jeg faktisk slet ikke – men jeg tør heller ikke lade være. Bloggen vil også bringe indlæg af mere teoretisk karakter som en måde at synliggøre den viden, jeg får gennem mit ph.d.-projekt på Aarhus Universitet, hvor jeg i perioden 01.09.2015 – 31.08.2019 forsker i projektet: Employability – hvordan skaber studerende og dimittender fra videregående uddannelser deres beskæftigelsesmæssige råderum?

Følg med i min blog eller på de sociale medier – og skriv gerne til mig på mb@stecherinsti.com, hvis du har et konkret spørgsmål eller har brug for et særligt input for at komme videre i dit liv. Jeg vil forsøge at besvare så mange henvendelser som muligt.