Kurser

citation
Jeg har fået coaching og sparring af Martabolette, når jeg har skullet træffe nogle store beslutninger, eller slet og ret været låst fast i en livs- eller jobsituation. Uanset hvilken situation jeg har båret ind i vores relation, har jeg både fået en indsigt samt fået konkrete værktøjer til at løse mine udfordringer. Martabolette har en særlig evne til i mig at få skabt en vedblivende forankring af den nyvundne indsigt. Det er nærværende og livgivende at blive coachet af Martabolette.
Anette Raaby
Proceskonsulent, Kongruens
Silkeborg
Sådan finder du ind til dine drømme og realiserer dem!
I det meste af mit liv har jeg været optaget af, hvordan jeg fandt mine egne drømme og realiserede dem. Og jeg har arbejdet med flere tusinde mennesker på deres vej til at gå efter det, de brændte for. På denne rejse har jeg ved at følge de små skridts lov fundet ud af, at det ikke er målet, der er målet. Det er rejsen, der er målet. Og for at få det optimale ud af rejsen, må vi arbejde med den indstilling vi har – og hvorfra vi går til verden.

citation

Når du flytter fokus fra den ydre verden til den indre verden, begynder du også at aktivere dit eget potentiale. Det er ofte sværest at mobilisere energi til at se på, hvad du vil med dit liv, fremfor at opfylde andres ønsker og behov, for det kræver, at du tager dig selv alvorligt. Du bliver først rigtig tilfreds med dit liv, når du bruger dig selv til at leve det liv, du selv ønsker. Det handler om at finde sandheden i dit liv – og gå efter det. Der er ingen, der takker dig for at lade være.

Find The Truth
På mit 10 ugers online forløb ”Find The Truth” kan du arbejde med, hvem du er, hvad du kan og vil – og transformere dit liv gennem de små skridts lov. Du kan ikke tænke dig til forandringer i dit liv. Du må gøre noget. Du kan – ved at undersøge hvem du er og gerne vil være – forholde dig til, hvad du så kan gøre. Det er handlingen, der rummer forvandlingen, fordi det er her, vi får fornemmelse for, hvordan vi virker – og hvad der virker. Vi kan ikke handle på noget med kvalitet og kraft, hvis ikke vi har energi på det. Derfor er det essentielt at finde ind til, hvad det du har energi på, for det er også der, hvor din handlekraft er størst og stærkest.

Læs mere her.

Minikurser
Minikurser er både certificeringer og online kurser af en eller flere ugers varighed afhængig af kursets art. Det er en måde at blive klogere på, hvordan enten du eller dine kunder kan realisere deres potentiale.

Jeg tilbyder følgende minikurser:

– Dreamboard
– Den jobrettede samtale
– The candidate

Læs mere her.

Gratis kurser
Gratis kurser er en række mindre kurser, som du kan arbejde med derhjemme, når det passer for dig og uden, at du behøver at gøre andet end følge de guides, vejledninger og forslag til opgaver, som kurset præsenterer. De koster ikke noget, og er tænkt som en måde at inspirere dig på – og forhåbentlig give dig lyst, interesse og ønske at gå et skridt videre i dit liv.

Læs mere her.